Gites Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Zauważyłem, że admini zamykają wybiórczo posty powitalne (w Powitalni rzecz jasna). Od czego to zależy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Po przywitaniu się i dodaniu użytkownika do grupy blokują temat, żeby widzieli kogo już dodali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Sęk w tym, że zamykane są powitania, na które nikt nie odpowiedział... lub nawet nie zdążył odpowiedzieć. Sorry ale ja bym to odebrał dość specyficznie, tzn. jakby wszyscy forumowicze, łącznie z adminami mieli mnie głęboko w poważaniu. Nie sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Sęk w tym, że zamykane są powitania, na które nikt nie odpowiedział... lub nawet nie zdążył odpowiedzieć. Sorry ale ja bym to odebrał dość specyficznie, tzn. jakby wszyscy forumowicze, łącznie z adminami mieli mnie głęboko w poważaniu. Nie sądzisz? Nie - zamknięty = przyjęty komentarz = coś nie tak :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 A ja powiem, że nadal nie rozumiem tej polityki. Wymagamy, żeby nowo przybyły przywitał się w powitalni... a potem to olewamy. Dla nowego to jak "talk to hand". Ok... nieistotne... ja będę się starał przynajmniej co jakiś czas zajrzeć do powitalni i odpowiedzieć na pierwsze ludzików posty. Doooobra, idę dalej wklejać te węglowe patyczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ok... nieistotne... ja będę się starał przynajmniej co jakiś czas zajrzeć do powitalni i odpowiedzieć na pierwsze ludzików posty. Było dużo NIEISTOTNYCH postów o :ass: maryni ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ja to doskonale rozumiem ale z kolei my nie powinniśmy tez przeginać w drugą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.