tomasxxx Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Witam bardzo serdecznie kolegow mam na imie Tomek modelarstwo bylo moja wielka pasja wraz z wiekiem czlowiek wraca do swoich dawnych zamilowan tak wiec i na mnie przyszedl czas aby odswiezyc dawne hobby mam nadzieje ze dzieki pomocy kolegow powstana znowu wspaniale projekty i masa dobrej zabawy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeK6683 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ponownie witam mam pytanie co musze zrobic aby moc dodac nowy temat w dziale plany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeK6683 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Musisz poczekać aż administrator lub moderator nada Ci prawa użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.