Damian-str Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Witam. Mam problem, jakiś czas temu kupiłem pakiet Turnigy 4000mAh 30C 6cell, w którym padła jedna cela. Chciałem więc przerobić go na pakiet 5celli. I tu pojawia się problem, mianowicie cele sklejone są między sobą dość dobrą taśmą dwustronną. Macie może jakiś dobry sposób jak rozkleić poszczególne cele, nie chce ich rozrywać na siłę żeby nic nie uszkodzić. Pozdrawiam Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Polej trochę benzyną ekstrakcyjną. Po chwili odejdzie bez problemu. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 ja taśmę dwustronną rozcinam mocną nicią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian-str Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Poradziłem już sobie rozcinając je cienką plastikową linijką. Próbowałem wcześniej rozpuścić taśmę acetonem ale nie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.