Supersamiec Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Witajcie Ostatnio w temacie o wicherku którego rozbiłem wspominałem, że czas na depron... Jak powiedział, tak też zrobił: Nie chciało mi się robić zdjęć z budowy bo trwało to 3 dni mniej więcej (hahaha) i byłem zbyt wkręcony ;P Nie miał też kto tym razem sfilmować oblotu, ale model unosi się nad ziemią całkiem całkiem. Dokładniejsze foto i info potem, a z ciekawostek to kołowałem wesoło po domu, podjechałem po ściane i nie chciało mi się wyjątkowo iść po rwd, a patrze na apce mam thr reverse, to myśle nie no do tyłu pojedzie, a przełącznik okazał się zamianą jedynie kierunku pracy dźwigni gazu, która z pocycji 0 zmieniła się na pełną moc, efektem czego dziura w ścianie całkiem spora i przód do odbudowy częściowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Pięknie wyglada która z pocycji 0 zmieniła się na pełną moc Myślaleś że w aparaturze jest opcja zmieniania obrotów? HAHA Dobre ,dobre tego jeszcze nie słyszalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 wiesz, jak ktoś się nie zna, to tak jest - ja tak przypadkowo zrobiłem ze śmigłowcem w pokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supersamiec Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 i foto od przodu jeszcze dorzuce z fikuśny podwoziem które od stania się składało xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camel448 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Bardzo ładny modelik, oklejany taśmami pakowymi czy jak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supersamiec Opublikowano 21 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 taśmy taśmy... musze się nauczyć, bo zmarszczki straszne porobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supersamiec Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 tak model lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.