Supersamiec Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Witajcie Ostatnio w temacie o wicherku którego rozbiłem wspominałem, że czas na depron... Jak powiedział, tak też zrobił: Nie chciało mi się robić zdjęć z budowy bo trwało to 3 dni mniej więcej (hahaha) i byłem zbyt wkręcony ;P Nie miał też kto tym razem sfilmować oblotu, ale model unosi się nad ziemią całkiem całkiem. Dokładniejsze foto i info potem, a z ciekawostek to kołowałem wesoło po domu, podjechałem po ściane i nie chciało mi się wyjątkowo iść po rwd, a patrze na apce mam thr reverse, to myśle nie no do tyłu pojedzie, a przełącznik okazał się zamianą jedynie kierunku pracy dźwigni gazu, która z pocycji 0 zmieniła się na pełną moc, efektem czego dziura w ścianie całkiem spora i przód do odbudowy częściowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cimek Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Pięknie wyglada która z pocycji 0 zmieniła się na pełną moc Myślaleś że w aparaturze jest opcja zmieniania obrotów? HAHA Dobre ,dobre tego jeszcze nie słyszalem Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian06adik Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 wiesz, jak ktoś się nie zna, to tak jest - ja tak przypadkowo zrobiłem ze śmigłowcem w pokoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supersamiec Posted September 19, 2010 Author Share Posted September 19, 2010 i foto od przodu jeszcze dorzuce z fikuśny podwoziem które od stania się składało xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
camel448 Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Bardzo ładny modelik, oklejany taśmami pakowymi czy jak?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supersamiec Posted September 21, 2010 Author Share Posted September 21, 2010 taśmy taśmy... musze się nauczyć, bo zmarszczki straszne porobiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supersamiec Posted November 1, 2010 Author Share Posted November 1, 2010 tak model lata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.