Robertos Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Witam wszystkich pozytywnie zakręconych pasjonatów modelarstwa. Modelarstwem rc zajmuję się od 35 lat z małymi przerwami . W szkole podstawowej chodziłem do modelarni mieszczącej się w domu kultury a po wyjeżdzie z rodzinnego miasta pracowałem nad budową modeli latających sam. Obecnie na stanie mam półmakietę RWD 5-bis zdalnie sterowaną o rozpiętości 176 cm i model Jungmann Bucker Bu 131 , oba modele o napędzie spalinowym. Od pół roku zafascynowały mnie modele heli i próbuję nimi latać . Mam dwa elektryki Belt cp v2 i HB cp 3 . Sztuka pilotarzu tymi modelami jest zdecydowanie trudniejsza i nie wybaczająca błedów. Pozdrawiam Robertos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Witam pozytywnie zakręconego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeK6683 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.