Andrez Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Hmmm.... Od czego by tu zacząć.... A tak.. modelarstwo... Zacząłem są "przygodę" od poskładania niezliczonej ilości różnej maści samolotów, czołgów, które to potem "oblatywałem". Oblatywanie kończyło się zwykle spektakularna kraksą, a potem składało się kolejny. Teraz uśmiecha się do mnie fajny Mustang P-51.... Ale wydać kilka stów lub kilkanaście i wywalić w błoto. Szkoda tak. Chciałbym kupić coś na początek, najlepiej lekko używanego i pod okiem jakiegoś guru wziąć kilka jakże cennych lekcji. W temacie tego co naprawdę potrafi polecieć i wylądować jestem kompletnie zielony. Może organizowane są jakieś spotkania w okolicy Warszawy gdzie można podpatrzeć ewentualnie podpatrzeć? A może ktoś może coś zasugerować co niedrogiego i solidnego można kupić na początek? Słyszałem jakieś słowo szyfr "piper" kojarzy mi się jednoznacznie, ale na pewno nie z lataniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.