kefir Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Dziś z rana pojechałem z żoną i synem do szpitala na kontrole i wiedząc że zawsze czekam jakieś 2 godziny wziąłem hexe No i traf chciał że spotkałem naszego Tigera podczas treningu Podchodzi do mnie i mówi co ty robisz ja na to że filmuje a on trochę zły mówi a ty jesteś od Leppera ? ja na to że nie a on no to dobrze ( nie wiem o co mu chodziło z tym Lepperem) [vimeo]http://vimeo.com/15159576[/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 niezłe Fajna fotka na końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 No super spotkanie, ale nie uważacie że nam się Tiger rozrasta ? W okolicach pępka .. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 21 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Trochę dla tego zaczął trenować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 kefir, może i jesteś krejzol, może i latasz ludziom nad głowami, ale twoje filmy po prostu WY-MIA-TA-JĄ! :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 21 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 jestem pod wrażeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eski Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Pięknie jak zawsze ALE : nie możesz zrobić czegoś z tym jednym ramieniem które co chwile widać u góry Twoich wszystkich filmów ? :-) Jeśli profesjonalizm to pełną gębą :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 22 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Jasne ty leże jak jest silny wiatr czego normalnie nie widać to hexa ma takie odchylenia że wchodzi w kadr mimo ustawienia kamery niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.