meteor Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Witam Pytanie jak w temacie do posiadaczy w.w. modelu chodzi o śmigło składane, jaką ma średnice i skok? pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Góra Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Sky Lady ma śmigło składane 6x3 - ten model przechodzi mi przez rączki. Mam zamiar go sprzedać z aparaturką w tym tygodniu z tym żę mam w środku bezszczotke z reg. i li-po (swoją drogą info jak na razie na pm ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 ok dzięki za odpowiedź pytałem bo ono kosztuje 17zł, gdyby było większe to bym kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Hej Kolega jak kupował w modelarskim śmigło to dał za nie chyba 12 zł. Teraz szukałem tego śmigła na www.modelarnia.pl ,ale nie znalazłem. Za to znalazłem sky lady na promocji ! 350 zł ! Jeszcze miesiąc temu była za 430. http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?p1073,skylady-elektroszybowiec-zestaw-rc Jeśli bym teraz miał zaczynać przygodę z RC to bym się nie zastanawiał tylko kupił ten zestaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 ale ja go nie chce kupić bo nie zaczynam :] a śmigło tanie więc się zainteresowałem ale jednak trochę przymałe jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.