zoomek Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Z racji wybrania mojego kierunku w technikum podczas moich praktyk mam dostęp do frezarki cnc. I tu taj nasuwa mi się myśl o wykonaniu forumowego breloczka z logiem forum. Jedyna rzecz jak jest mi potrzebna to czarno biały wzór. tego co miało by się znaleźć na nim myślałem o logu forum ale musiał by ktoś przekształcić te logo na czarno biało a dokładniej czarne elementy białe tło ponieważ program ten odczytuje tylko takie barwy. O to breloczek jaki wykonałem sobie do pokoju w internacie: http://images47.fotosik.pl/345/005db58e100cee1d.jpg P.S możliwe jest też wykonywanie elementy do modeli ale z racji małej powierzchni roboczej można jak na razie wykonywać jedynie żeberka wręgi i jakieś drobne elementy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Na początek zanim dostaniesz instrukcje o które prosisz. Przejżyj i przeczytaj jeszcze raz swój wpis i popraw mnóstwo błędów w tych 5 zdaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 bez przesady kolega nie walnął żadnych ortografów, chyba nie musimy pisać językiem oficjalnym :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Przejżyj To chyba też nie jest wersja oficjalna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Przeżyj TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SAA :twisted: :twisted: :twisted: AAAAAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Cimek rozszyfrujesz mi swojego posta? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 To są słowa pewnej piosenki "(...) przeżyj to sam (...)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 oo nie zauważyłem :mrgreen: spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiekpl Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Witam To chyba Lombard spiewal , dawne , piekne czasy Prl-u Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoomek Opublikowano 25 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Nie róbmy tu bałaganu. Wyszedłem z inicjatywą więc chcę czytać posty dotyczące tylko tego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.