Artur z kołobrzegu Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Cześć zakupiłem lipolki firmy wow rc pakiet 3S teoretycznie 1200 pojemności Podłączyłem pod scharka ( prąd 0,7A ) i wielkie zdziwienie :shock: w mój pakiet teoretycznie o pojemności 1200 wchodzi tylko 1000 Najciekawsze jest to że jak ustawiłem rozładowywanie to rozładowało z niego 1200 czyli tyle ile powinno Nie wiem o co biega , jest to mój pierwszy pakiet lipoli Może tak powinno być i to normalne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Może tak powinno być i to normalne ? Jeżeli chodzi o rozładowywanie li-poli na maksa tak małym prądem to nie jest to normalne, a że wchodzi w nie mniej niż podana wartość to "tak powinno być i to normalne". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 A może pakiet naładowany był już do 200mAh ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 niema takiej opcji najpierw go naładowałem do pełna potem go rozładowałem zeszło z niego 1200 i potem znowu go naładowałem i weszło w niego 1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 witam, ja tez ma SHAR-ka 10 i popatrz czy nie masz ustawionego limitu ładowania na 1000 ja tez tak kiedyś sie zdziwiłem ladowalłem kany 1050 i tylko weszło 800 I O CO TU CHODZI !? :crazy: ale pomyslałem i zerknąłem a tu ustawione CUT-OFF po naladowaniu do 800mAh tu jest instrukcja http://www.rcm-pelikan.cz/ilu/shark_10_V1_1.doc patrz na "user set program" pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.