Artur z kołobrzegu Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Cześć zakupiłem lipolki firmy wow rc pakiet 3S teoretycznie 1200 pojemności Podłączyłem pod scharka ( prąd 0,7A ) i wielkie zdziwienie :shock: w mój pakiet teoretycznie o pojemności 1200 wchodzi tylko 1000 Najciekawsze jest to że jak ustawiłem rozładowywanie to rozładowało z niego 1200 czyli tyle ile powinno Nie wiem o co biega , jest to mój pierwszy pakiet lipoli Może tak powinno być i to normalne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ładziak Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Może tak powinno być i to normalne ? Jeżeli chodzi o rozładowywanie li-poli na maksa tak małym prądem to nie jest to normalne, a że wchodzi w nie mniej niż podana wartość to "tak powinno być i to normalne". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Urban Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 A może pakiet naładowany był już do 200mAh ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur z kołobrzegu Posted June 28, 2007 Author Share Posted June 28, 2007 niema takiej opcji najpierw go naładowałem do pełna potem go rozładowałem zeszło z niego 1200 i potem znowu go naładowałem i weszło w niego 1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloow Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 witam, ja tez ma SHAR-ka 10 i popatrz czy nie masz ustawionego limitu ładowania na 1000 ja tez tak kiedyś sie zdziwiłem ladowalłem kany 1050 i tylko weszło 800 I O CO TU CHODZI !? :crazy: ale pomyslałem i zerknąłem a tu ustawione CUT-OFF po naladowaniu do 800mAh tu jest instrukcja http://www.rcm-pelikan.cz/ilu/shark_10_V1_1.doc patrz na "user set program" pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.