Emhyrion Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Oj... Przykre... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 zawsze powtarzam że ...każda porażka jest nawozem kolejnego sukcesu.. i dlatego już się buduje nowa maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekszwabi Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Adam przerobiłem rozrusznik Teraz ma zintegrowany pakiet li-ion 4s około 1ah. Teraz trzeba się ustawić na latenie i test rozrusznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 bzik4 - na filmie z piperem którego już nie masz widzę jakiś piękny betonowy pas startowy. Gdzie to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Emhyrion tak jak już pisałem w innym wątku, teren zamknięty Dziś kolejna katastrofa, ubiłem Renegade Ale jak widać nie tylko Renagade miał wypadek. Chodząc po lotnisku znalazłem takie cudo: i coś mi się wydaje że znam właściciela tych kółeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 No znasz... Ale faktem jest, że to tylko część zamienna, reszta samolotu już latała gdy Wy próbowaliście odpalić spalinkę tych parę tygodni temu. Co do Renegata - kiepsko to wygląda... Połatasz? PS. Grzeee podobno już postawił na nogi Pipera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Już straciłem serce do niego. Skrzydło pewnie odbuduję bo za mocno nie oberwało ale kadłub niestety do śmietnika. A latał już ten Piperek? Cieszę się że się komuś przydał Potrzebujesz te kółeczka czy masz już nowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Piper jeszcze nie latał. Może w sobotę... Kółek nie potrzebuję, mam nowy komplet, dawno zamontowany. Jak Ci się przydadzą to "na zdrowie i niech posłużą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeee Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Piper dzisiaj latał, tylko w powietrzu zgubiło mu się skrzydło No i skończyło się tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Potwierdzam. Grześ tylko jęknął. Gdy spojrzałem w kierunku gdzie ostatnio był na niebie Piper - swobodnie spadało już tylko skrzydło. Reszta spierniczyła się z jakiś 40 metrów pionowo na ziemię, nie było co zbierać Wygląda na to, że w powietrzu wyłamało się mocowanie płata (bolce które trzymały gumki). A tak pięknie latał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Coś Kałuszyn stał się ostatnimi czasy strasznie pechowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 To prawda. Do dzisiejszego rachunku trzeba by dopisać jeszcze moje awaryjne lądowanie Mustangiem. Straty minimalne, wyrwane zaczepy atrap podskrzydłowych zbiorników paliwa i jeden ułamany zaczep od klapy. Ale stresik był... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekszwabi Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Oj tam pechowy Ja w tym roku żadnych strat nie poniosłem. Jak będzie ładna pogoda to będzie się ktoś wybierał na lotnisko w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Nawet ma być ładna pogoda. Pomyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Jareczku, a może powiesz kolegom ile razy byłes w tym roku na Airport Kaluszyn? Jak bedzie ladna pogoda i dokończę maszynę to w sobotę sie pokażę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekszwabi Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 No byłem kilka razy,nie pamiętam dokładnie ale chyba 2 lub 3 razy. W sobotę nie dam rady bo cały dzionek spędzę w Kozienicach a w niedziele będę miał zamiar się wyrwać około 13stej na lotnisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Dziś na AP Kaluszyn walka Marcina z benzyniakiem... jak widać Marcin - benzyna 1:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Tak się latało w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Bardzo fajny film! Masz stabilizowany jakąś elektroniką ten szybowiec z kamerą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Nie, to goły FOX 2300 Pelikana (czyli de facto FMS) .Ale lata bardzo stabilnie, byle podmuch wiatru nim nie bujnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.