instruktor Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Sobota ,niedziela dopisała pogoda i Memoriał nieodzałowanej pamięci Henryka Jrzyka udał się super.Dopisali zwodnicy dopisali kibice .Dodatkową atrakcją był sam Marek Szufa i jego Eagle w fantastycznym pokazie ,kto nie widział niech żałuje.A na dodatek Żelaźni odwiedzili Michałków a oni musza zawsze "cos wywinąć " przed lądowaniem czy juz po starcie . Wyników zawodów nie podam ,jak dla mnie wszystkie makiety były wspaniałe. A fotki najlepiej obejrzeć tutaj http://www.modelarstwo.nstrefa.pl/index.php?view=category&catid=13&option=com_joomgallery&Itemid=24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Witam Dzięki Szczepan za te informacje i już jestem :twisted: No ale nie wydało mi w tym roku przyjechać a jak widzę po fotkach to było co podziwiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 No, było widowiskowo A już mniej przyjemniejszy był widok rozpadającego się w locie modelu - flatter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c4 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Mi udało się przyjechać tylko na kilka godzin. Mimo że byłem krótko, to bardzo mi się podobało - makiety rewelacyjne. Zrobiłem też kilka fotek - zapraszam: http://picasaweb.google.pl/marek.ciesielski2/Zawody?authkey=Gv1sRgCJjjl-Dq1PWVjgE# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 No, chociaż ktoś zrobił fotke Kruka Szkoda, że nie ma żadnej w locie :? Makiety rzeczywiście robiły wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c4 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 No, chociaż ktoś zrobił fotke Kruka Szkoda, że nie ma żadnej w locie :?Nic specjalnego bo aparatek ma zoom tylko 5X, ale pozwoliłem sobie dodać kilka fotek Kruka (w tym jedną w locie).http://picasaweb.google.pl/marek.ciesielski2/Zawody?authkey=Gv1sRgCJjjl-Dq1PWVjgE# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam 10 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Witam Serdeczne podziękowania dla organizatora imprezy Radka Oleksego i jego ekipy. Impreza przygotowana profesjonalnie, a pas modelarski jest chyba najlepiej przygotowaną drogą startową dla modeli w Polsce. POZDR. A.W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOBAS Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 A na dodatek Żelaźni odwiedzili Michałków a oni ... :shock: cały on jeden był, no chyba że mi na oczy cóś padło :rotfl: , a co do Pucharu impreza udana, mnogo luda pogoda dopisała, straszyli deszczem dzięki :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.