krzysiek w Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 RDS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Widzalem wczoraj na modelarni oklejonego folia relaxa a wlasciwie jego skrzydelka Sa poprostu piekne, czysta i perfekcyjna robota. A co najlepsze skrzydla 1,5m waza 140gram z bagnetami i serwami. Mam nadzieje ze lukasz pochwali sie swoimi skrzydelkami i wklei fotke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Czesc Wklejam fotki relaxa za lukasza, ktoremu niedziala konto na forum. Obciazenie powierzchni wyszlo 16g/dm2. Z nowym kadlubem nad ktorym, lukasz wlasnie pracuje bedzie 13g/dm2. Shot with Z400 at 2007-07-08 Shot with Z400 at 2007-07-08 Shot with Z400 at 2007-07-08 Shot wita Z400 at 2007-07-08 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszp Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 mam juz sprawne konto więc daje fotki nowego kadluba nad którym pracowalem przez ostatnie 2 dni. kadlub pusty wazy 40g a stateczniki oklejone 10 g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 No, no.. ładnie wykonany, więc będzie ładnie latał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 EE no panowie Proooosze podeślijcie jakieś plany :mrgreen: Jak piszecie o takich wagach i obciążeniach powierzchni to mi szczenka opada... Widze że pojawiła się zmiana z japonki na folię. Z jakiej balsy macie te kadłuby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 scianki sa z balsy 2mm,wzmacniane z przodu fornirem,z tylu szklem 25g. Kazdy model da sie zrobic lekki.Podstawa to lekka balsa. Nie rozumiem Łukaszu,dlaczego nie azurowales zeberek,i nie zrobiles konstrukcyjnych lotek.Bylo by jeszcze LŻEJ :jupi: :jupi: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Nie no konkretnego macie bzika na punkcie tej "lekkości" Bez przesady Model i wykonanie bardzo mi się podobają... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Model moglby wyjsc jeszcze lzej, ale po co:) Z japonka wagowo bylo by podobnie jak z ta folia i skrzydlo bylo by sztywniejsze... no ale to juz wybor budujacego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszp Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 ale musiałbym lakierowac duzo razy zeby bylo takie sliskie jak folia a kadlub jest zrobiony specjalnie pod nowe skrzydelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Był oblot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Byl :D Model poprostu plynie Lata super, lukasz ma moze jakies filmiki wiec moze cos wklei A i zapomnialem model z nowym kadlubem prezentuje sie jak nowiutki Dodge Viper prosto z fabryki PS. Licze ze kiedys lukasz da mi posterowac relaxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszp Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 wieczu nadzieje mozesz miec:P jutro mam zamiar polatac tym modelikiem wiec moze dam jakies filmiki:) wg mnie ten model naprawde super lata;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 To dawaj fotki modelu w całości i czekam na filmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszp Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 filmik z dzisiejszych lotów narazie latam ze starym kadlubem bo w new niw ma haku i nie da sie latac z holu http://www.youtube.com/watch?v=L0cjJKGI9yw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Fajnie śmiga ale kameżysta nie najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Mam problem z obejrzeniem filmiku (wyskakuje że jest prywatny). Skąd można wziąć plany?? Co sądzicie o wykonaniu tego modelu w wersji elektro?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszp Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 z filmikiem nie wiem co jest nie tak;/ plany powinienem mieć na dysku (napisz na PW to poszukam) a w wersji elektro myślę ze sprawdziłby się jeszcze lepiej niz w wersji bez silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.