Tomek M Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 No cóż.... jako dziecko skleiłem Jaskółkę, do Sowy już zabrakło mi cierpliwości, a o RC to tylko można było pomarzyc w moim przypadku. Ale teraz możliwości są inne, a przecież zabawki małych chłopców i zabawki dużych chłopców różnią się tylko ceną, a ja od zawsze chciałem być pilotem więc latam, rozbijam, kleję, kupuję coraz mocniejsze silniki i mam nadzieję, że kiedyś model będzie robił dokładnie to co ja chcę Pozdrawiam wszystkich miłośników RC. Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 witamy! 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.