Metti Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Witam wszystkich użytkowników forum! Choć zarejestrowałem się wcześniej, to jakoś dopiero teraz postanowiłem "na poważnie" zawitać na forum. Nazywam się Robert, pochodzę z Lublina i mam 18 lat. Modelarstwem interesowałem się od 10 roku życia, kiedy to wraz z dziadkiem składalismy i puszczaliśmy różnego rodzaju rzutki, robiliśmy latawce i inne "latadła". Z biegiem czasu modelarstwa było coraz mniej, za to z lotnictwem ciągle byłem "za pan brat". Dwa lata temu zrobiłem kurs szybowcowy, obecnie mam już licencję (zrobioną w tym sezonie). Do modelarstwa powróciłem gdy znajomy chciał sprzedać aparaturę "JR XP8103". Z racji że nie sprzedawał tanio, postanowiłem kupić. Aparature mam do dziś, wymieniłem jej moduł na 2.4 GHz (miała 72MHz). Do tej pory latałem "kupczymi" modelami, lecz teraz, z powodu zimy i zastoju z lataniem postanowiłem spróbować swoich sił z budową modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.