Tomek Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 no wlasnie -dzis mialem aki zaj.... dzien ze wszystkiego mi sie chcialo robic i na dodatek spawnie szlo. (Szkoda ze zawsze tak nie idzie . A co dzis robilem 1. Ster wysokosci Madman -skleilem i okleilem peknieta czesc steru. 2. Madman skrzydlo - pekniete mocowanie srub skrzydlo-kadlub 3.Skleilem.zbilem.skrecilem skrzynke startowowa 4 .Prawie ja pomalowalem. 5.W 2-placie zamontowalem 3 serwa (shock flayer.) 6.W Adama pico piperku wymontowalem silnik i regiel - ba nowe wlozone 7. spakowalem i po drodze sprawdzilem serwa w spicie dla kolegi do wyslania 8. Polutowalem 5 regli ,3 silnik we goldy 3,5 oraz 2mm 9.Oczywiscie zaizolwalem je (koszulka termokurczliwa) 10.dorobilem przejsciowke goldy-wtyki do pakietow do spalin (do ladowania) 11.Zamontowalem nowa antene do Optika (stara miala bliskie spotkania ze smiglem od spaliny) I to wszystko w jedn popoludnie. Jak bym taki mial speed codziennie to pewnie bym Losia w 5 dni skonczyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 A ja czwarty dzień z kolei sprawdzam, czy farba na blacie wyschła.... (dorabiam jakie 3,5m blatu w garażu-modelarni) i skubana nie schnie :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 To czym to Romku pomalowałeś? Chemoutwardzalną bez utwardzacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Ftalowa Polifarbu Cieszyn - Wrocław :-( ...do niczego ten patriotyzm lokalny ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Chyba nie pozostaje Ci nic innego jak opalarka /do naciągania folii /, albo żony suszarka do włosów . A Tomek to ani chybi działa jednak na jakimś speedzie.... Ja niestety tak nie potrafię. Jak sie zacznę guzdrac z jedną dłubaniną, to wszystko inne nie istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Na dopalaczu 100W od SB Wsumie to blo prawie 30 wtykow i gniazd do polutowanie i "okoszulkowania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Mi jak sie nudzi robie tak : Czasem wychodze przez dżwi i latam po części domu :). Sorry za bałagan normalnie mam "czysto" . Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.