Tomek Opublikowano 26 Października 2006 Opublikowano 26 Października 2006 no wlasnie -dzis mialem aki zaj.... dzien ze wszystkiego mi sie chcialo robic i na dodatek spawnie szlo. (Szkoda ze zawsze tak nie idzie . A co dzis robilem 1. Ster wysokosci Madman -skleilem i okleilem peknieta czesc steru. 2. Madman skrzydlo - pekniete mocowanie srub skrzydlo-kadlub 3.Skleilem.zbilem.skrecilem skrzynke startowowa 4 .Prawie ja pomalowalem. 5.W 2-placie zamontowalem 3 serwa (shock flayer.) 6.W Adama pico piperku wymontowalem silnik i regiel - ba nowe wlozone 7. spakowalem i po drodze sprawdzilem serwa w spicie dla kolegi do wyslania 8. Polutowalem 5 regli ,3 silnik we goldy 3,5 oraz 2mm 9.Oczywiscie zaizolwalem je (koszulka termokurczliwa) 10.dorobilem przejsciowke goldy-wtyki do pakietow do spalin (do ladowania) 11.Zamontowalem nowa antene do Optika (stara miala bliskie spotkania ze smiglem od spaliny) I to wszystko w jedn popoludnie. Jak bym taki mial speed codziennie to pewnie bym Losia w 5 dni skonczyl
pleses Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 A ja czwarty dzień z kolei sprawdzam, czy farba na blacie wyschła.... (dorabiam jakie 3,5m blatu w garażu-modelarni) i skubana nie schnie :-(
MareX Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 To czym to Romku pomalowałeś? Chemoutwardzalną bez utwardzacza?
pleses Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 Ftalowa Polifarbu Cieszyn - Wrocław :-( ...do niczego ten patriotyzm lokalny ;-)
MareX Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 Chyba nie pozostaje Ci nic innego jak opalarka /do naciągania folii /, albo żony suszarka do włosów . A Tomek to ani chybi działa jednak na jakimś speedzie.... Ja niestety tak nie potrafię. Jak sie zacznę guzdrac z jedną dłubaniną, to wszystko inne nie istnieje.
Tomek Opublikowano 27 Października 2006 Autor Opublikowano 27 Października 2006 Na dopalaczu 100W od SB Wsumie to blo prawie 30 wtykow i gniazd do polutowanie i "okoszulkowania"
elektryki_rc Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 Mi jak sie nudzi robie tak : Czasem wychodze przez dżwi i latam po części domu :). Sorry za bałagan normalnie mam "czysto" . Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.