witold_pi Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Czy ktoś to używa? Co to warte. Potrzebuję serwa 8g 2,1 kg. Czy jest rzeczywiście mocne, niezawodne i precyzyjne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czopek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Widzę że dość dawno był ten wątek poruszany, a że nie ma odpowiedzi to ja swoje wrażenia dorzucę. Z 4 serw jakie kupiłem od nowości jedno miało padaczkę samo skakało mi po biurku po podłączeniu napięcia. W drugim z kolei uciąg był może 100g, swobodnie dało się kręcić orczykiem przy podłączonym napięciu. Dwa pozostałe w pełni sprawne ale jak dla mnie wynik 50% to trochę za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 11 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Dziekuje, będę się trzymał od nich z daleka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.