mobok Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Witam. To mój pierwszy post. Chętnie kupię łożyska o wymiarach: średnica 4 mm, grubość 2 mm i otwór wewnętrzny 1.6 mm. Są na allegro: http://allegro.pl/lozysko-1-5x4x2-681xzz-i1234805236.html ale strasznie drogo, macie może odsprzedaż takie po jakieś 3 zł? 5 zł to za drogo za jedno łożysko. Ew. proszę mi pomóc w poszukiwaniu tańszych łożysk o tych wymiarach bo już nie wiem gdzie się zwrócić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Też cię witamy. Niestety wiadomość zła jest taka, że takie są ceny łożysk, a nawet wyższe. Z drugiej strony - to koszt JEDNEJ butelki Coca Coli. Albo dwóch bochenków chleba. Czy to jest za drogo? Możesz przez dwa dni pić wodę z kranu i masz na łożyska. A albo nie kupić jednego Kebaba. Niestety nic na tym świecie nie jest za darmo. Trzeba zatem zarabiać i oszczędzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.