Sławek Środa Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Witam, moją nową pasją zajmuje się od trzech miesięcy. Pierwsze kroki stawiam pod okiem kolegi, który sporo mi pomógł. Nauka lotów rozpoczęła się od Alphy 1500 ( super ) następnym wyzwaniem był jak - 54, którego mi skradziono w ubigłym tygodniu, po kilku lotach. Jak się z tym czuję ? to prawdziwy dramat, ponieważ naprawdę pokochałem to hobby !!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem sam co dalej robić. Na razie jestem rozbity. Zabrano mi po prostu coś dla mnie bardzo ważnego ( do tego cały osprzęt ) . Ale ok. To tyle. Zobaczymy co dalej. Pozdrawiam Wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacek_Polska Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Witam Wszystkich serdecznie! To moje pierwsze forum i nie bardzo wiem jak się tutaj poruszać więc proszę o wyrozumiałość kiedy będę zadawał pytania nie na temat. Modelarstwem interesuję się od zawsze, a od niedawna zacząłem inwestować w coraz to lepsze modele i mam nadzieję dorównać kiedyś najlepszym:)No dosyć o mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.