Skocz do zawartości

Witam Wszystkich !

Sławek Środa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moją nową pasją zajmuje się od trzech miesięcy. Pierwsze kroki stawiam pod okiem kolegi, który sporo mi pomógł. Nauka lotów rozpoczęła się od Alphy 1500 ( super ) następnym wyzwaniem był jak - 54, którego mi skradziono w ubigłym tygodniu, po kilku lotach. Jak się z tym czuję ? to prawdziwy dramat, ponieważ naprawdę pokochałem to hobby !!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem sam co dalej robić. Na razie jestem rozbity. Zabrano mi po prostu coś dla mnie bardzo ważnego ( do tego cały osprzęt ) . Ale ok. To tyle. Zobaczymy co dalej. Pozdrawiam Wszystkich.

Opublikowano

Witam Wszystkich serdecznie!

To moje pierwsze forum i nie bardzo wiem jak się tutaj poruszać więc proszę o wyrozumiałość kiedy będę zadawał pytania nie na temat.

Modelarstwem interesuję się od zawsze, a od niedawna zacząłem inwestować w coraz to lepsze modele i mam nadzieję dorównać kiedyś najlepszym:)No dosyć o mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.