Łukasz K. Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Witam!Interesuje mnie budowa małego katamaranu,którego łatwo mógłbym składać i przewozić bez przyczepy w samochodzie osobowym.Jest to moim marzeniem dawno temu oglądałem program "Club siedmiu kontynentów" i w tym programie był pokazany rozkładany katamaran na który nie potrzebny był patent żeglarza.Jak zbudować taki mały składany katamaran.Jeżeli tak prosiłbym o plany.Przeszukałem google ale z tego co widzę pokazane są same duże katamarany. P.S Posta pisał mój tata Pozdrawaimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Znalazłem takie coś-w bagażnik go nie wciśniecie ale jest przyczepka w planach Click Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M52 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Ostatnio pojawiło się kilka ofert sprzedaży katamaranu Prostor. Dobra rosyjska łódka na pneumatycznych pływakach. Np tu - http://allegro.pl/show_item.php?item=1258293100 Popytaj na sailforum. Jest tam budowniczy żaglowej kanadyjki Beth, który może znać dobre konstrukcje i wie gdzie szukać planów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalot Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Zobacz to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.