KrzysiekB. Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Film z XXVII Zawodów na Celność Lądowania. Aeroklub Mielecki Zapraszam ! Zapraszam ! [vimeo] [/vimeo] Kolejny stopień wtajemniczenia po modelarstwie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Mogę się podłączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Mogę się podłączyć? skoro musisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Niezłe wyniki mieliście :mrgreen: U nas to były jednostkowe liczby Zwycięzca miał raptem coś chyba 2m (w 2 lądowaniach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 U nas tuż przed dolnym ogranicznikiem grawitacja gwałtownie się zwiększa i dosłownie ucieka siła nośna ze skrzydeł, czego efektem jest dodatkowa "stówka" w wyniku:D. Poza tym jak widać po krękawie, dobrze wtedy wiało i to w poprzek pasa;p P.S nie liczy się wynik, liczy się rywalizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Nie wiedziałem że będzie tak dużo osób , gdybym wiedział to bym tam był - nawet tylko popatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.