piotr Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Wstawiłem serwo. Będzie opierać się na dźwigarze oraz na drugim żebrze skrzydła, poprzez naklejenie podkładki ze sklejki 1 mm. Serwo trzyma się sztywno, oraz okleiłem połówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 trochę dawno tu nic nie było, model jest już praktycznie gotowy, a prezentuje się tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witaj nareszcie coś się ruszyło w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrik123 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Można liczyć na jakieś fotki/film z oblotu .? Można by było prosić o jakiś średni kosztorys co w stylu, zestaw+folia+elektronika itp .? Model mi się coraz bardziej podoba więc nie wykluczam że bd się kiedyś o niego starał ;d Jak na razie nie czuję się na siłach, polatam jeszcze trochę 2-metrowym szybowcem i zobaczę czy nie zmienię zdania ;-) Mimo to raczej takie informacje jak ilości użytych materiałów (np. folia do oklejania, jakie dodatki itp.) sie przydadzą nie tylko dla mnie ;-) Z góry dziękuję i życzę udanych lotów ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witam w odpowiedzi na zadawane pytania model w wersji kit będzie kosztował w zestawie jest mordka ,kabinka i wszystko co potrzebne do zbudowania modelu oprócz foli i klej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Widzę że coraz więcej edków pojawi się na polskim niebie . http://www.rcclub.eu/viewtopic.php?f=68&p=21523#p21523 http://www.rcclub.eu/viewtopic.php?f=68&t=1694 Ciekawe który będzie najfajniejszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 no to odbył się oblot prototypu EDKA: http://www.youtube.com/user/caponePIOTR?feature=mhum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 NO NARESZCIE ! fajnie lata ,a mówili że będzie ostro przepadał http-~~-//www.youtube.com/watch?v=agoNB5ZjYeY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Nic się nie dzieje w temacie . Dodam jeszcze zdięcie wyciętych elemętów edzia wraz z wytłoczkami .Zestaw dostępny jest w atrakcyjnej cenie więc serdecznie zapraszam do zakupu W razie jakiś pytań proszę pisać na PW .Na każde pytanie postaram się odpowiedźeć jak najszybciej . [/img] rraffall@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_80 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Trochę czasu minęło i z tego co powyżej jak na razie wyszło coś takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 No całkiem ładnie wygląda .A zważyłeś go może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_80 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 To co na zdjęciu wyszło 415g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 To co na zdjęciu wyszło 415g. Witam temat dawno wygasł ,a ja mam pytanie do kolegi który zbudował tego edge czy go oblatał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr T. Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Miał na to cztery lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.