mati1988k Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Witam szukam właśnie balsowych krawędzi natarcia ale 6mm. Prosze podajcie jakieś linki bo ja znalazlem tylko w modele-sklep ale tam nie ma 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Mati pamiętaj że zawsze możesz sam zrobić, ja nigdy nie kupywałem i jakoś sobie radzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 LISTWY TRÓJKĄTNE W MODELMAKING ale czy jednak jest to opłacalne ? skoro 7,5zł kosztuje cała deska 6mm ? EDIT: ale walnąłem gafe... pokazałem listwy trójkątne, czyli spływ... nie wiem dlaczego pomyślałem o spływie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 A co to za problem przykleic natarcie i oszlifowac do profilu.... :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALUTKI3A Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 http://www.modelmaking.pl/ires/oferta/2/14/ sprawdź pod tym adresem może coś znajdziesz. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.