phoinix Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Jestem Markiem od urodzenia czyli od 26 lat. Kilka miesięcy temu wziąłem udział w pierwszej części kursu na pilotów samolotów bezpilotowych i od tego się zaczęło moje zainteresowanie RC. Posiadam minimalną wiedzę i przez zapisanie się na to forum chciałem ją powiększyć korzystając z waszego doświadczenia. Pozdrawiam.
jary14 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Cześć Jak już pokazałeś, nie wstydzisz się imienia i wieku - to wpisz je w profil (wiek) i podpis (imię) :wink:
karol199015 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 witam serdecznie mam na imię karol i od nie dawno zaczołem pasjonować się modelarstwem chciałem złożyć swój pierwszy samolot wiec upatrzyłem sobie model samolotu f 117A chciałem was zapytać co o nim sądzicie jakie są koszty wykonania tego modelu i gdzie można kupić elektryczną wersie tego modelu i czy ktoś was dysponuje jako planami pozdrawiam i z góry dziękuje
Cimek Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Karol, Karol napisz nowy temat w dziale "powitalnia", oraz dostosuj się do regulaminu forum. Podaj dokładną lokalizację oraz avatar.
phoinix Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 Wiek i imię wpisałem w profil bo bez tego nie mógłbym się zarejestrować. Nie mam pojęcia dlaczego nie wyświetla.
Cimek Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Marku nie chodzi mi tutaj o Ciebie ,tylko o użytkownika karol199015
Rob Mc Fly Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Wiek i imię wpisałem w profil bo bez tego nie mógłbym się zarejestrować. Nie mam pojęcia dlaczego nie wyświetla. Będzie się wyświetlać wiek, jeśli wypełnisz pole: "data urodzenia".
phoinix Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 Mateuszu nie chodzi mi tutaj o Ciebie, tylko o użytkownika jary14. edit... Dzięki Rob Mc Fly. Działa.
MarcinKry Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Trochę dziwna konieczność przywitania się ale trudno - jak mus to mus. Wpadłem w RC , ale w "samochodziki" , mam 39 lat. Ponieważ jednak na forum na którym jestem od dłuższego czasu , nikt nie jest w stanie mi odpowiedzieć na pytanie dotyczące ładowarki - szukam u was pomocy. Ponieważ sporo konkretów wyczytałem, liczę na rozwiązanie moich wątpliwości i upraszam o dostęp do całego forum
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.