phoinix Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Jestem Markiem od urodzenia czyli od 26 lat. Kilka miesięcy temu wziąłem udział w pierwszej części kursu na pilotów samolotów bezpilotowych i od tego się zaczęło moje zainteresowanie RC. Posiadam minimalną wiedzę i przez zapisanie się na to forum chciałem ją powiększyć korzystając z waszego doświadczenia. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Cześć Jak już pokazałeś, nie wstydzisz się imienia i wieku - to wpisz je w profil (wiek) i podpis (imię) :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol199015 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 witam serdecznie mam na imię karol i od nie dawno zaczołem pasjonować się modelarstwem chciałem złożyć swój pierwszy samolot wiec upatrzyłem sobie model samolotu f 117A chciałem was zapytać co o nim sądzicie jakie są koszty wykonania tego modelu i gdzie można kupić elektryczną wersie tego modelu i czy ktoś was dysponuje jako planami pozdrawiam i z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Karol, Karol napisz nowy temat w dziale "powitalnia", oraz dostosuj się do regulaminu forum. Podaj dokładną lokalizację oraz avatar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phoinix Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Wiek i imię wpisałem w profil bo bez tego nie mógłbym się zarejestrować. Nie mam pojęcia dlaczego nie wyświetla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Marku nie chodzi mi tutaj o Ciebie ,tylko o użytkownika karol199015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Wiek i imię wpisałem w profil bo bez tego nie mógłbym się zarejestrować. Nie mam pojęcia dlaczego nie wyświetla. Będzie się wyświetlać wiek, jeśli wypełnisz pole: "data urodzenia". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phoinix Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Mateuszu nie chodzi mi tutaj o Ciebie, tylko o użytkownika jary14. edit... Dzięki Rob Mc Fly. Działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phoinix Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 prosze bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinKry Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Trochę dziwna konieczność przywitania się ale trudno - jak mus to mus. Wpadłem w RC , ale w "samochodziki" , mam 39 lat. Ponieważ jednak na forum na którym jestem od dłuższego czasu , nikt nie jest w stanie mi odpowiedzieć na pytanie dotyczące ładowarki - szukam u was pomocy. Ponieważ sporo konkretów wyczytałem, liczę na rozwiązanie moich wątpliwości i upraszam o dostęp do całego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.