Jump to content

Witam serdecznie.

Recommended Posts

Posted

Jestem Markiem od urodzenia czyli od 26 lat. :)

Kilka miesięcy temu wziąłem udział w pierwszej części kursu na pilotów samolotów bezpilotowych i od tego się zaczęło moje zainteresowanie RC. ;)

Posiadam minimalną wiedzę i przez zapisanie się na to forum chciałem ją powiększyć korzystając z waszego doświadczenia.

Pozdrawiam.

Posted

Cześć :D

Jak już pokazałeś, nie wstydzisz się imienia i wieku - to wpisz je w profil (wiek) i podpis (imię) :wink:

Posted

witam serdecznie mam na imię karol i od nie dawno zaczołem pasjonować się modelarstwem chciałem złożyć swój pierwszy samolot wiec upatrzyłem sobie model samolotu f 117A chciałem was zapytać co o nim sądzicie jakie są koszty wykonania tego modelu i gdzie można kupić elektryczną wersie tego modelu i czy ktoś was dysponuje jako planami pozdrawiam i z góry dziękuje :D:D

Posted

Karol, Karol napisz nowy temat w dziale "powitalnia", oraz dostosuj się do regulaminu forum. Podaj dokładną lokalizację oraz avatar.

Posted

Wiek i imię wpisałem w profil bo bez tego nie mógłbym się zarejestrować.

Nie mam pojęcia dlaczego nie wyświetla. :)

Będzie się wyświetlać wiek, jeśli wypełnisz pole: "data urodzenia".
Posted

Trochę dziwna konieczność przywitania się ale trudno - jak mus to mus.

Wpadłem w RC , ale w "samochodziki" ;) , mam 39 lat.

Ponieważ jednak na forum na którym jestem od dłuższego czasu , nikt nie jest w stanie mi odpowiedzieć na pytanie dotyczące ładowarki - szukam u was pomocy.

Ponieważ sporo konkretów wyczytałem, liczę na rozwiązanie moich wątpliwości i upraszam o dostęp do całego forum

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.