wiwaldi7 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Witam Poszukuje planow pod laser do wicherka 25 nie bawilem sie nigdy z zadnym programem typu cad i niebardzo mi idzie zrobienie samemu tych planow Chce wyciac elementy wicherka laserem ale firmy ktore to robia potrzebuja juz gotowych planow
Piotrek9932 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Z planami Ci nie pomogę, ale.. kiedyś jak szperałem po internecie, to natknąłem się na coś takiego, Link . Wycięty Wicherek 25 laserem. Cena 80 zł z przesyłką. Oczywiście dźwigary, podłużnice itp musisz we własnym zakresie załatwić, gdyż jak widzę na zdjęciach (pewnie i w zestawie) ich nie ma.
dawid Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 poczytaj troszke forum http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=26149
wiwaldi7 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 forum juz przejzalem kontakt byl z kolega kksa-lukasz ale nie moglem sie dogadac co do wysylki niby wyslal do mnie potem mowil ze zapomnial az w koncu nie moge sie znim skontaktowac
wiwaldi7 Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 widze w moim temacie ucichło ale dzieku uprzejmosic kolegi vespa udalo mi sie skontaktowac ponownie z kolega kksa-lukasz i mam nadzieje ze tym razem uda mi sie zakupic wyciete juz elementy wicherka
Vespa Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 No, jak tam? Mam nadzieję, że wszystko doszło i że budowa wre
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.