tolo Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 mam takie małe pytanko istnieje do takiego regulatora Tower Pro regulator H 25A karta do programowania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Podobno współpracują z kartą firmy "Jeti", ale nie sprawdzałem osobiście. TP nie ma karty programującej. Zawsze można pokombinowac z programowanie z aparatury. Ale fabryczne ustawienia powinny być uniwersalne - automatyczne wykrywanie napięcia pakietu + hamulec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolo Opublikowano 10 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Dzięki mam źle ustawiony tyming A programowanie z apki to jakiś shit piknięcia się nie zgadzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.