Luki17 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Jak się nazywa końcówka na pakiecie akumulatora od Mx16s?Ta którą wpina się w złącze w aparaturze. Chcę sam zrobić pakiet do tej aparatury i nie wiem gdzie kupić taką wtyczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Jak się nazywa końcówka na pakiecie akumulatora od Mx16s?Ta którą wpina się w złącze w aparaturze. Chcę sam zrobić pakiet do tej aparatury i nie wiem gdzie kupić taką wtyczkę. Witam W MC-19 jest taki sam patent.Ja odciolem kabel z orginalnego pakietu i na koncach wlutowalem goldy.W nadajniku mam lipola,takze do ladowania odpinam tylko goldy.Nie wiem czy taka wtyczke mozna kupic , nie szukalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki17 Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Dzięki Wiesiek. Właśnie tak myślałem, żeby odciąć kabel od pakietu i podlutować tylko nie goldy, a konektor JXT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.