FPV Olo Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 No i wybrałem się do Szczyrku. W górach lata się całkiem inaczej bez OSD można się szybko zgubić bo polanki wyglądają tak samo ale widoki warte poświeceń. [vimeo] [/vimeo] Podczas lotu chcialem przetestowac nowy gadzet na pokladzie tzn aparat :-) Niestety zle robilem zdjecia i zadne nie wyszło :cry: Teraz ku przestrodze wszystkich,to mi sie jeszcze nie zdażyło. Ustawienie alarmu miałem na pakiet 3s a nie jak powinno być 4s i o mały włos mogło by skończyć się nie ciekawie "Wylądowałem" dosłownie w ostatniej chwili.Ladowanie bylo na tyle twarde ze kadlub do kapitalki :-) Zasilanie serw mam z pakietu głównego.Stosuje takie rozwiązanie tylko ze względu na możliwość podglądu napięcia baterii. By fpvolo at 2010-10-10 By fpvolo at 2010-10-10 By fpvolo at 2010-10-10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Hehe, no kawał modelu EDIT: Nie doczytałem, że to nowa rzecz (aparat). Jaki ma Pan zestaw FPV ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPV Olo Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Jaki ma Pan zestaw FPV ??DX 201 - kamerka VIDEO Tx 2,4Gh 1W - nadajnik video Diversity by Zbig OSD 644 by ZBIG Antena śledząca by ZBIG 14dBi RC:MX 16s, LRS by THOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.