safari28 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 witam właśnie zamieżam kupić ten dzwonek czy ktoś jóż na nim latał jski ma ciąg to maleństwo i jaki najleprzy pakiecik do niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ja mam ten silnik w speedzie 400 (87 cm rozpietosci waga okolo 400g) ciągnie na połowie gazu do góry na śmigle 8x4 i pakietem 3s 800 mah.Ogólnie silnik raz mi się spalił ale został przewiniety i nadal śmiga.jedynie do czego można się przyczepić to słabej jakości łożyska.ogólnie radziłbym coś tańszego kupić( np można dwa takie same w tej cenie kupić nawet w Polsce tylko że odpowiedniki chińskie)albo w hk jest baaardzo podobny turningy po 7 $ podajże.Rozważ jeszcze emax 2822 ? ;D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Jezu stary popraw ortografię ,28 letni facet i robi takie byki, co do specyfikacji silnika w google wpisz i będziesz miał wszystko jak na tacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Jezu stary popraw ortografię ,28 letni facet i robi takie byki,I nadal nie zauważa że forum jest podzielone na działy tematyczne np.silnikiImienniku popraw się :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Emax 2822 też nie ma najlepszych łożysk,ale co chciec od silnika za 30zł. Ciąg około 740gram, śmigło 9x5 ... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 no właśnie więc lepiej dać 30 zł niż 60 zł prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.