Mareq Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Gdzie można kupić kadłub laminatowy do szybowca ok 2m rozpiętości. Założenia: - raczej niedrogi - wygląd makietowy Niestety ostatnio nie widuję takich na pewnym portalu aukcyjnym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariaczi__21 Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Czesc. Trudno bedzie znaleźć Ci kadlub do takiej malej makiety. Firma Modellot oferuje kadluby do jantara, ale min 3 m, to samo modelmaking. Blejzyk ma w swojej ofercie Piarata - 1,5 m, to moze sam kadłub tez jest na sprzedaz. W art hobby nic makietowego nie znajdziesz. Nie jest tak kolorowo z malymi makietami, wiem bo sam tez troche szukalem. W modele sklaep mozna tez kupic kadlub do Sky-Lady (od takiego zestawu dla poczatkujacych) - za 50zl, wyglad makietowy, cos ala junior. Tylko nie wiem czy on nie jest z jakiegos tworzywa i rozpietosc mala - jakies 130 - 150 cm. Nic innego nie znalazlem Edit - zobacz na stronie http://www.model-fan.com.pl/index.php?d=katalog&k_id=25 Jest kadłub do foxa i pirata. Do foksa drogi, do pirata za 99 pln. Mysle ze ciekawa opcja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boogie Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Ja sie ewentualnie moge pozbyc kadluba do Foxa wraz z oszkleniem. Wstepnie poszpachlowany. Do tego fornir na skrzydla, dosc duza dokumentacja. Nie wiem tylko jak z przesylka ew. gdyz ja wyjezdzam jutro z rana, a nie mam takiego kartonu, wiec musialbym poprosic o wysylke brata lub rodzicow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.