tolo Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Witam ! Mam taki problem ostatnio doszedłem do wniosku że na modzie 1 nie da się latać :-/ Więc postanowiłem że zmienie mod na 2 No i tak rozkręciłem sobie obudowę przekręciłem tą "tryttytkę"(taką blaszkę która jeździ po takim karbowanym czymś :)Wstawiłem tą blokatkę. No i odpalam nadajnik włączam opcję "stick" i zmieniam na mode 2 No i wszystko było by dobrze gdyby nie małe ale-otóż przepustnica która była sterem wysokości nadal reaguje na dual rate i nie można nią regulować obrotów (to znaczy można włączyć dual rate i się kreci albo wyłączyć i się nie kręci ) Z drugiej strony kiedy podłącze regulator do kanału 2 (to moje pytanie tak można zrobić ?) to w zasadzie jest dobrze tylko że silnik zaskakuje od połowy wychylenia drążka (tak jakby dalej był sterem wysokości ) No i co z tym zrobić
Malker Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 W Opticu 3 kanał to gaz. Podłączasz wszystko tak jak było! 1 - lotki 2 - wysokośc 3 - gaz 4 - kierunek Jeśli zmieniłeś w menu na Mode2 to powinno śmigac !
Pit Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Mam taki problem ostatnio doszedłem do wniosku że na modzie 1 nie da się latać :-/dlaczego?
instruktor Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 "dlaczego?" jak się nabierze odruchów na jednym modzie ,to drugi w sytuacjach krytycznych :cry:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.