Malker Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Dotyczy to ogniw Ni-mh i Ni-cd. W lipolach jest inaczej.Aha... no to zwracam honor.. Przepraszam :oops: :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Galileo Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 <empty> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 I bradzo dobrze że ręcznie bo mozna katowac lipole ładując je maxymalnym prądem tak jak część z nas tu obecnych robi albo ładowąć je tak by żyły możliwe długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Maciej wspomniany Pulsar to jedno a jak chcesz zobaczyć przyzwoitą ładowarkę to spójrz tu http://www.modelarski.com/produkt-Ładowarka_Multicharger_LN-6015_EQU,3590.html W tanich badziewiach najprawdopodobniej tego nie ma :> Moje ładowarki do takich należa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 A czy mógłbym zapytać, jakie to są te inteligentne ładowarki? Mógłbyś. To sa ładowarki inteligentniejsze od naszego interlokutora, który nie potrafi podac wieku, ani zamieścic avataru w swoim profilu.. Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 No toś się Szczepanowi naraził :shock: , bo akurat był ciut szybszy :ble: Avatar ma, wiek też... Nie to, żebym się czepiał, więc można wykasować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Karolu ,Bartek nieco "wyżej " mierzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 ...wiem, ale coś nie tego wyszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Tak jakoś wyszło, bo nie chciałem po nazwisku. Wszyscy wiedzą o kogo biega, a Szczepan nie z tych którzy o takie rzecz się obrażają... Pozdrawiam Baxter P.S. Jednak zmieniłem przedmówcę na interlokutora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.