AndrzejM Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Moja przygoda z modelarstwem lotniczym rozpoczęła się w Bydgoszczy 43 lata temu, więc już dość dawno. Pierwsze 10 lat było bardzo intensywne: szybowce swobodnie latające, uwięź, dwa lata R/C. Później podjąłem studia w Gdańsku i odpadłem na jakieś 15 lat. W 1996 miałem radosny powrót do modelarstwa, wraz z dorastającym synem. Poszliśmy szerokim frontem w zdalne sterowanie - samochody, szybowce, elektryki i heli. To był najlepszy okres, chociaż trwał tylko cztery lata. W tym czasie pojawiła się kolejna pasja związana z lataniem - UAV. Niestety praca wypełniła mi życie na tyle, że modele zostały gdzieś z boku, ale nie poszły w zapomnienie. Od dwóch lat mam kolejną fazę nieśmiałego powrotu, tym razem wraz z wnukiem - wszyscy pasjonujemy się lataniem, chociaż ja najczęściej się przyglądam jak to robią syn i wnuk. Ale frajdę mamy wszyscy. Od wielu lat, z racji zawodu, tkwię w rozwiązaniach elektroniki, także R/C. Chętnie w wolnych chwilach zaglądam na to forum. Mam nadzieję, że moja aktywna obecność tutaj, będzie z korzyścią dla mnie i ogółu Braci Modelarskiej. Pozdrawiam Wszystkich, Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Witam na forum. Uzupełnij sobie dane (miasto, wiek) w profilu, jest to wymagane i za niezgodność można dostać "upomnienie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 21 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Witam, Wpisałem wszystkie wymagane dane. Nie wiem, dlaczego wiek się nie wyświetlił, mam 54 lata i nie wstydzę się tego ;-) Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Żeby się wyświetlił wiek przy profilu musisz jeszcze określić datę urodzenia (w sumie nie wiem po co to jest zdublowane). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.