Wrobel Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Kilka fotek średniej jakości z różnych lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 te zdjęcia są z kamerki "brelok" :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Wyglądają na CCD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 22 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Wyglądają na CCD ??? być może, ale pewności nie mam....??? Zdjęcia wykonane zwykłą cyfrówką. A poza aspektem "technicznym" klimat się podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Mi sie podoba ale... pamietaj ze slonce to mozna z ziemi zrobic. Gdybys zrobil fotke z ta mgłą, bardziej skierowany w dol (1/3 nieba, 2/3 ziemi) to byloby super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Tak jak pisze diem z tymi proporcjami, napisz jaką konkretnie cyfrówką robiłeś fotki i w jaki sposób wyzwalałeś migawkę (serwo przy spuście, czy jakiś elektroniczny wyzwalacz, a może seria?). Klimacik super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 ??? być może, ale pewności nie mam....??? Zdjęcia wykonane zwykłą cyfrówką.ECO pytał czy to z kamerki brelok, ale po zdjęciach widać że są z matrycy CCD a nie CMOS jaka jest w breloku. 1 i 2 fotka jak dla mnie najlepsze, ostatnia też bardzo kreatywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 25 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Wszystkie zdjecia zrobione z lotu aparatem canon 540. Poniżej zaproponowane proporcje wygladaja tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.