Wrobel Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Kilka fotek średniej jakości z różnych lotów.
ECO400 Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 te zdjęcia są z kamerki "brelok" :?:
Wrobel Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 Wyglądają na CCD ??? być może, ale pewności nie mam....??? Zdjęcia wykonane zwykłą cyfrówką. A poza aspektem "technicznym" klimat się podoba?
diem Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Mi sie podoba ale... pamietaj ze slonce to mozna z ziemi zrobic. Gdybys zrobil fotke z ta mgłą, bardziej skierowany w dol (1/3 nieba, 2/3 ziemi) to byloby super
daan Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Tak jak pisze diem z tymi proporcjami, napisz jaką konkretnie cyfrówką robiłeś fotki i w jaki sposób wyzwalałeś migawkę (serwo przy spuście, czy jakiś elektroniczny wyzwalacz, a może seria?). Klimacik super.
emzet Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 ??? być może, ale pewności nie mam....??? Zdjęcia wykonane zwykłą cyfrówką.ECO pytał czy to z kamerki brelok, ale po zdjęciach widać że są z matrycy CCD a nie CMOS jaka jest w breloku. 1 i 2 fotka jak dla mnie najlepsze, ostatnia też bardzo kreatywna
Wrobel Opublikowano 25 Października 2010 Autor Opublikowano 25 Października 2010 Wszystkie zdjecia zrobione z lotu aparatem canon 540. Poniżej zaproponowane proporcje wygladaja tak:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.