Matrik123 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Jak w temacie: mam silnik z XSTR silnik klasy 540 czy nadaje sie do Toto 1 .? Chodzi mi o to czy da się to jakoś złączyć no i czy uniesie model ok. 450g ? Czy może wsadzić do tego modelu osprzęt z Piperka cup j-3 z jakiejś tam pianki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 No nie żartuj z nas sobie proszę.Zważ ten silnik i zmierz.A w Piperku też masz taki mały i lekki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrik123 Opublikowano 29 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 No jest większy ale mi chodzi o to czy na tym silniku dało by sie "jakoś". No ale i tak dziękuję za odpowiedź ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Jest za ciężki w stosunku do generowanej mocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.