Jan Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Kolejne pytanie czy lepiej kupić zasilacz + ładowarkę, czy zasilacz zrobić z zasilacza do PC, a ładowarkę kupić lepszą n.p. taką lub taką??? Ta druga daje możliwość ładowania wielu baterii naraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 ECO6 i accucell 6 różnią się tylko obudową. Posiadam turnygy accucella i mogę polecić ją z czystym sercem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Motylasty, o której w tą niedzielę??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Jeśli nie bedzie padało, to pewnie koło 14:30-15 tej ktoś z nas będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetial Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Czy jeśli kupię tą aparaturę turnigy 9x 2.4ghz to jaki kabel do latania na symulatorze? Ja latam na PhoenixRC i Aerofly Professional Deluxe z pomocą zwykłego kabla stereo mini-jack <-> stereo mini-jack podłączonego do karty dźwiękowej po Line-In. Trochę konfiguracji na początku ale nie narzekam bo kabel już gdzieś tam w domu miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 A coś darmowego jak FMS albo Leo's flight simulator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 A coś darmowego jak FMS albo Leo's flight simulator? Wymieniłeś właśnie dwie, darmowe możliwości. Jak chcesz mieć coś lepszego - trzeba zapłacić, albo napisać taki program samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Jeśli nie bedzie padało, to pewnie koło 14:30-15 tej ktoś z nas będzie.Nie padało a nikogo nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Wręgi skrzydła wycięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Wręgi skrzydła wycięte. to są żeberka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capriman Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Żeberka to sobie można zjeść :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Po wklejeniu Uploaded with ImageShack.us Same żeberko/wręga/cokolwiek* Uploaded with ImageShack.us *niepotrzebne skreślić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz1996 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Żeberka wycinałeś ręcznie czy szlifowałeś papierem ściernym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Szlifowałem (2 osoby przyciskały je przy tym do stołu(krawędzią fabryczną)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Mam jeszcze jedno pytanie. Czy można zastąpić zawiasy z dyskietki plastikowymi ze sklepu i które są lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Można zamienić, lecz przy modelu tej wielkości nie ma to sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 To zależy. "kupne" zawiasy są różnych wielkości, a nie każdy umie poprawnie wykonać zawiasy "domowymi" sposobami. Jednak nawet "kupne" zawiasy wymagają staranności przy montażu. Jest to zatem kwestia gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capriman Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Zrób sobie na próbę takie dyskietkowe a zobaczysz że nie są takie złe. Ja też byłem raczej sceptycznie nastawiony do nich ale jak zrobiłem to sie zdziwiłem jak to fajnie i precyzyjnie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Kolejne pytanie: Czy ma sens oklejenie tego modelu pergaminem na wikol? Myślę głownie o skrzydle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capriman Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Moim zdaniem ma bo można sobie później taki model pomalować według własnego uznania, ale wiekszość pewnie powie ci że lepiej pierwszy model okleić taśmą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.