krzysiek w Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Podczas dzisiejszego latania podczas lotu usłyszałem jakieś piiiiiiii , taki jak przy zmianie trymu, patrze na ekran, trymer sie przestawia. Zdarzyło mi sie to kilka razy. Palce miałem na drągach, więc co jest?? Duchy?? Nadajnik to flash5 hiteca.
Marek_Spy Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 pewnie swich zabrudzony
Andrzej44 Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Witam Mam pewne pretensje do starszych starzem Kolegów. Dlaczego nie piszecie, że o aparaturę trzeba dbać, czyścić, odkurzać, itp.? Ja ostatnio zrobiłem to odkrycie po ponad półroku zabawy Mx-16s, jak przestał prawie działać jeden przycisk. Ale teraz jest pytanie jak ją czyścić? Pozdrawiam AK
Marek_Spy Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 a ząbki też mamy mówić żebyś umył ? :mrgreen: :mrgreen:
wojtek-a Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 jak przestał prawie działać jeden przycisk Mam podobny klopot. Porzadne przedmuchanie pomoglo :mrgreen: :wink: ?
Konrad Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Rozkręcić i przemyć patyczkiem do uszu spirytusem co trzeba,jeśli chodzi o ten przycisk to może być konieczna wymiana micro switcha(nie wiem czy to jest na switchach czy gumki+odpowiedni druk na plytce).
Andrzej44 Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Witam Ja akurat wyciągnąłem odkurzaczem. Dorze się zdziwiłem ile śmieci było w środku. U mnie też pomogło. A co do mycia zębów - to sprawa nie jest ta prosta - sporo lat minęło zanim się dowiedziełem czym je myć (jak pasta i szczoteczka) - a różnica w efektach była zasadnicza. Wiem, że dla wielu są to sprawy oczywiste - ale jak zwykle dla początkujących wcale takie nie są. Pozdrawiam AK
Marek_Spy Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 tam jest membranka. Oprócz odkurzacza jeszcze środki typu contanct cleaner . Nie smarne czyli nie wd 40
Andrzej44 Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Dzięki za odpowiedź. Ale mam jeszcze pytanie czy po użyciu contact cleaner trzeba zmywać alkoholem albo czymś innym jego resztki. Pozdrawiam AK
Marek_Spy Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 nie , popsikaj tak żeby weszło do środka , nie za dużo nadmiar usuń np. szmatką . Popstrykaj kilkanaście razy tak żeby nadmiar wyszedł i wyczyść .
Andrzej44 Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Wielkie dzięki! Pozdrawiam AK
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.