Cimek Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Witam, zamierzam zakupić model ooo ten Tylko,że nie ma opisu ile silnik ma Kv, jaki ciąg, dla mnie to jest bardzo waaażne... Czy ktoś już czytał o tym modeliku ?
wojcio69 Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Przypuszczam, że jest to silnik o podobnych parametrach jak w AXN, cztli ok. 2000kV co da ciąg ok. 450g. Obecnie w swoim AXN mam silnik CF 2812 i śmigło 6x4. Model idzie w górę pod kątem ok. 60-70 stopni a pułap 150m osiąga w ok. 30s.
Cimek Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 Noo Wojtku własnie tez tak myślałem że podobny silnik może być do axn'a bo śmigiełko 5x4 jednak silnik powinien mieć "kopa"
BIZON Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 I jak zdecydowałeś się kupić ? Cena praktycznie taka sama jak za AXN Float-Jet. A Pelikanik już chwilowo niedostępny. Patrzyłem na zdjęcia i porównywałem oba modele i jakoś bardziej mi się Pelikan podoba.
Cimek Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 BIZON Powiem Ci kurcze wkurzyłem się troszkę, bo nie dość że mam mętlik w głowie to wchodze na abc-rc i patrzę niedostępny... Axn w rc-electrotown również niedostępny Może po 10'tym będzie coś, a jak nie to poszukam gotowego Easy glider'a na allegro...
wojcio69 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam Mateusz zadzwoń do RC-electrotown powiedz, że jesteś zainteresowany kupnem i za 2 tygodnie masz model w domu. Ja tak ostatnio kupowałem tam aparaturę do łódki dla syna.
fischer8 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Sprawdzałeś tutaj http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?p4415,beta-1400-kit-zestaw widzę że jest na stanie.
Cimek Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Wojtku, nawet bym mógł zamowić z HC axn'a ,aczkolwiek 2 tygodnie, bardzo długo "swoimi" modelami nie latałem... Kurcze bele, szczerze wolalbym już zakupić tego Axn'a Bo tym modelem bardzo przyjemnie mi się latało... No i tutaj taka alternatywa u Mirka... Modelik i inne pierdólki bym sobie odebrał osobiscie... A tu taki pech :/ Ps. Panowie nie wicie gdzie można zakupić juz teraz Axna?
BIZON Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 WERSJA ARF za jedyne 368 PLN oczywiście Pelikan
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.