Skocz do zawartości

Opinia o Modelu z Pelikana.

Cimek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przypuszczam, że jest to silnik o podobnych parametrach jak w AXN, cztli ok. 2000kV co da ciąg ok. 450g.

Obecnie w swoim AXN mam silnik CF 2812 i śmigło 6x4. Model idzie w górę pod kątem ok. 60-70 stopni a pułap 150m osiąga w ok. 30s.

Opublikowano

I jak zdecydowałeś się kupić ?

Cena praktycznie taka sama jak za AXN Float-Jet.

A Pelikanik już chwilowo niedostępny.

Patrzyłem na zdjęcia i porównywałem oba modele i jakoś bardziej mi się Pelikan podoba.

Opublikowano
BIZON Powiem Ci kurcze wkurzyłem się troszkę, bo nie dość że mam mętlik w głowie to wchodze na abc-rc i patrzę niedostępny... Axn w rc-electrotown również niedostępny Może po 10'tym będzie coś, a jak nie to poszukam gotowego Easy glider'a na allegro... ;)
Opublikowano

Witam

Mateusz zadzwoń do RC-electrotown powiedz, że jesteś zainteresowany kupnem i za 2 tygodnie masz model w domu. Ja tak ostatnio kupowałem tam aparaturę do łódki dla syna.

Opublikowano

Wojtku, nawet bym mógł zamowić z HC axn'a ,aczkolwiek 2 tygodnie, bardzo długo "swoimi" modelami nie latałem... Kurcze bele, szczerze wolalbym już zakupić tego Axn'a Bo tym modelem bardzo przyjemnie mi się latało... No i tutaj taka alternatywa u Mirka... Modelik i inne pierdólki bym sobie odebrał osobiscie... A tu taki pech :/

Ps.

Panowie nie wicie gdzie można zakupić juz teraz Axna?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.