Maciej Ritmann Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 ja cię sunę!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 było ale to i tak zawsze oglada sie z takim samym zachwytem.. Alan Szabo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 ja tam wolę tego pana :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 ja tam stawiam Tareq'a i Alana na równi z filmow z tareq'uiem najfajniejszy jest z Protosem i Spartan Quarkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Szabo się chowa przy Alsaadi'm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 wg mnie szabo lata jakos tak płynniej... a Al saadi jakosn tak bardziej kwadratowo ;] co nieznaczy ze mi to sie nie podoba 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_z Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 A ja nie mogę oglądać takich filmów, za słabe serce mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzjeson Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Tareq to typowy showman a ludzie lubia takie spektakle. Ma poprostu swoj,nietypowy styl latania. Jesli jednak chodzi o sama sztuke pilotazu to odstaje od reszty niestety...udowodnil to w ostatnich zawodach 3DM. Prawdziwym krolem latania heli jest Nick Maxwell. Dla mnie od zawsze byl. Ciesze sie ze w tym roku wygral,ale ludzie i tak maja chyba za male pojecie o lataniu zeby to docenic... Tu filmik z finalowego freestyle w jego wykonaniu - az palce i mozg bola na sam widok. http://rc.runryder.com/helicopter/rrTV-Photo/contest/3DM2010/3DM2010-4B24.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_z Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Ma gościu talent w paluszkach :shock: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.