Srv40 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Pierwszy samolot to mój strugak (miała być ekstra 330 ale chyba gorzej się jej nie dało zrobić...). Wszystko kręcone z powietrza. Jakość była lepsza ale Windows movie maker ją zmniejszył. Miłego oglądania : [vimeo] [/vimeo] EDIT: Poprawiłem link qpa: poprawiłem link ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekxxd Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 hah współczuje a z z tym motoszybowcem ?? to był asw czy easy glider ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Jest w opisie tematu. ASW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Moja trzyletnia córa oglądając ze mną film krzyknęła: "O Jezus! Samolot sie popsuł!" Mam nadzieję, że poza wyrwanym silnikiem reszta OK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srv40 Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Wyrwany silnik i brak połowy statecznika poziomego wraz ze sterem w ultronie. ASW miał trochę gorzej z lądowaniem bo utracił sterowność po oderwaniu statecznika poziomego. Jednak tylko delikatnie przyglebił w siano - kropla epoksydu, wrzątek i już był naprawiony. Strugak oberwał troszkę mocniej, chociaż i tak zadziwiająco mało się połamało. Tylko śmigło i podwozie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Oj tez mi bardzo przykro, ale pozwol: Haha to zdezenie ladne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Myślę że ten filmik jest bezcenny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Podzielam zdanie kolegów: ten dzwon powietrzny był bezapelacyjnie koncertowy! Tylko pozazdrościć pamiątki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wotoma Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 1:03 - wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekONY Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Też mam ten ASW, miło było popatrzeć jak nadlatuje jak jastrząb, szkoda że bez fotek po kraksie Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remix Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 heh modeli szkoda ale zeczywiscie ujecia bezcenne... Zrobic fote i w ramke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alibabebe Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 hm, kraksa, ale styl!!! jak czytalem szkody niewielkie, powinnisie totka wyslac nawet z gracja wyladowales chyba to mozna uznac za piekna krakse :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.