Wodzu 7 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Zapraszam w niedzielę 14.11.10 o godz.13.00 do SP.nr118 przy Bulwarze Ikara na latanie w hali.Wejście boczne po schodkach przy boisku szkolnym.Obowiązuje obuwie sportowe.Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Panowie latacie jeszcze na jakiejś sali? Jeśli tak to kiedy i jaka składaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 wpadajcie do hale 1 LO w Bolesławcu na feriach o datach i godzinach itp. to w innym wątku ;] uprzedze tylko pytanie: wstep za Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 troche daleko mam do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Prawdopodobnie w niedzielę 13.02.11 o godz.11 tam gdzie ostatnio.Jeszcze potwierdzę termin.Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 kurcze troche mi nie pasuje ta niedziela bo już sie umówiłem... następna też nie bardzo bo w Zakopanym tydzień jestem. A w tygodniu coś latacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Nam też,bo zwykle latamy na Niskich Łakach........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.