jedrekxxd Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Walizka aluminiowa na nadajnik: http://www.xheli.com/tralca.html 19$ razem z przesyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 podobna cena w Liroy Merlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M52 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Przy innym hobby robiłem sobie walizki na cenne przedmioty. W technicznych supermarketach dostępne są za kilkadziesiąt złotych zestawy aluminiowych walizek w trzech rozmiarach, zaś na allegro można kupić arkusze gąbki zębatej lub gładkiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Dziś w "Liroju" widziałem zestawik 3 walizki podobne (jedna w drugiej) za 79zł cały komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Polecam szukać na targach (rynkach) staroci tam kupiłem swoją za 25 lub 30zł foto mojej Album http://img688.imageshack.us/g/1001076w.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M52 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Dziś w "Liroju" widziałem zestawik 3 walizki podobne (jedna w drugiej) za 79zł cały komplet.To własnie ten zestaw. Sprawdza się doskonale jako futerał na broń, czy na inne zabawki. Tylko gąbkę trzeba kupić czarną i dobrze przyciąć, żeby to wygladało estetycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 19$ razem z przesyłką wychodzi na to ze przesyłka do PL za free :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_O. Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 19$ razem z przesyłką wychodzi na to ze przesyłka do PL za free :?: Przesyłka free, ale na terenie USA. Dzieci, uczcie się języków obcych, to naprawdę nie boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.