radzik1e Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Trzeba przeżyć to samemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Ja jako że należałem do grona "młodych wynalazców" i opracowałem i wykonałem kosiarkę do trawy z silnika od pralki> A było to w roku 1977, więc była to jedyna kosiarka w duuużej okolicy. Dorabiałem jako nastolatek kosząc trawniki sąsiadom. Za tę kosiarkę dostałem nagrodę w konkursie "Młodego Technika" - wrotki... Potem przerobiłem je na pierwsza deskorolkę... W sprzedaży pojawiły sie pewnie z 8 lat później.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzik1e Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 To widze że pan to jak mój tata złota rączka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 niestety ale po 1 nie mam elektroniki na którą prubuje zebrac małe co nieco po 2 interesuje się modelarstwem od wakacjiJa "interesowałem" się 3 lata zanim uzbierałem na pierwszy sprzęt i wykonałem swój -nieudany zresztą jak kilka następnych - lot... Pomalutku, masz jeszcze dużo czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzik1e Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 mi może się uda troche szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzik1e Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Mam już trochę kasy więc bardzo chętnie odkupie po promocyjnej cenie servo silnik i regiel propozycje proszę pisać na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.