TomekNS Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Potwierdzam, model naprawdę super, nieźle nas zadymiło
Wojteq Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2011 Kurde znowu za późno piszę ale dopiero teraz zdecydowaliśmy się na wyjazd na Pobiednik. Będziemy tam około godziny 11 latali treningowo Migiem. W zasadzie to już się pomału tam zbieramy Wszystkich chętnych zapraszam na lotnisko. PS. Gdyby ktoś miał jakieś filmy lub zdjęcia z pokazu w muzeum to prosiłbym żeby wstawił do tego tematu albo przesłał mi pw to podam maila. Z góry dziękuję
szymon_ Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Przesyłam zdjęcia z soboty zgodnie z prośbą
ECO400 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 ładny, jeszcze można by było trochę go postarzyć żeby bardziej upodobnił się do oryginału
szymon_ Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Cimek Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Oh... Jest mega uroczy ten model, widziałem go osobiście wczoraj na zlocie, powiem wam robi wrażenie !
Wojteq Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 Kolejny film tym razem z Żaru Dla tych którzy nie byli Plus filmik z kołowania w Muzeum:
Wojteq Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Opublikowano 31 Lipca 2011 Nowy link do filmu z Żaru: Trochę lepsza jakość Poprzedni usunięty.
bh91 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 A czy na air show w Radomiu się zjawicie? :wink:
Wojteq Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Na Air Show w Radomiu pewnie będziemy Tylko prawdziwym Limem-2 XD A tak serio to nie wiem czy w ogóle będziemy ale jeśli tak to bez samolotu bo tam raczej nie dali by nawet wystawić go dla publiczności
Wojteq Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2011 W najnowszym RC Przeglądzie Modelarskim ukazał się artykuł o Limie http://www.rcmodel.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=214:lim-1&catid=36:rc-przegl-modelarski-82011-69&Itemid=12
Wojteq Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Opublikowano 1 Listopada 2011 Jako że sezon ma się ku końcowi chciałem wstawić tutaj kilka zdjęć z ostatniego w tym roku lotu Lima Zdjęcia dostałem od organizatora zawodów w Dęblinie (Adama) ale mam nadzieje że się nie obrazi za to że je tu umieściłem W sumie to też mini relacja z imprezy Przy okazji muszę podziękować Adamowi oraz reszcie organizatorów za wspaniałe zdjęcia, świetne przygotowanie zawodów, a w szczególności za udostępnienie na czas lotu CAŁEGO głównego pasa startowego i CAŁEJ przestrzeni powietrznej nad lotniskiem Oto kilka fotek: "Dopychanie" modelu na pas główny Kołowanie na start... No i leci Podejście do lądowania (w tle inne nasze maszyny) Lądowanie Dojazd do "bazy" Zdjęcie zbiorowe I powrót na "stojankę" o własnych siłach
Wojteq Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 Polecam sklep Dreamworks http://dreamworksrc.com/catalog/index.php
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.