tomnow95 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Właśnie dziś przyszła przesyłka z HC: Od razu ochoczo wziąłem się do pracy:D Oto końcowy efekt: Jutro oblot. Dodam filmik z oblotu:) Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 co ten trexik taki brudny :wink: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 ciekawe jak wzrośnie pobór prądu.. i czy nie potrzebujesz czasem do tego systemu flybarless? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Najlepsze jest to, ze nie potzreba zadnego stabilizatora flybarless a pobor pradu nwzrosnie niewiele. Poprostu lata sie na kontach 5-7stopni zamiast 11-12:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 ciekawe jak wyglada lot na pleckach takim i czy jest stabilny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Na plecach pewnie będzie stabilnieszy bo są lepsze proporcje masy wirnika do masy modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Troche brudny bo latalem nim na bieżni:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 czekam na filmik z oblotu bo zastanawiam się nad tą głowicą do makiety... rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Jutro rodzice wychodzą więc razem z helim będziemy "uczyć się praw fizyki ":D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Oblot został przełożony z powodu rozładowanych wszystkich aku:( Najprawdopodobniej na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Znalazłem pakiet (3s 1800mah do ustawienia wystarcza) i zabieralem sie za oblot lecz niestety spalił mi się regielek :'( :wall: Oblot znowu przełożony:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_SGM Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Znalazłem pakiet (3s 1800mah do ustawienia wystarcza) i zabieralem sie za oblot lecz niestety spalił mi się regielek :'( :wall: Oblot znowu przełożony:( No to chyba z tym poborem prądu się minąłeś z założeniami :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Nie. Miałem wpięty amperomież pomiędzy regiel i pakiet i w momencie spalenia bylo na nim jakies 14-16a. Jeszcze sie nie oderwalem. Ale regiel juz przeszedl swoje. Mial za soba 7 kraks takich ostrych i jedno nurkowanie. Współżył ze mną 5 lat ponad:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrzus Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Nie. Miałem wpięty amperomież pomiędzy regiel i pakiet i w momencie spalenia bylo na nim jakies 14-16a. Jeszcze sie nie oderwalem. Ale regiel juz przeszedl swoje. Mial za soba 7 kraks takich ostrych i jedno nurkowanie. Współżył ze mną 5 lat ponad:) Witaj, czy udało Ci się poczynić jakieś postępy? Bardzo jestem ciekaw jak ta głowica się sprawuje. pozdrowienia, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Niestety nie. Czekam na nowy regile i silnik(poszly łożyska, pozatym ide do easy stara FPV) Napisze jak skompletuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrzus Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Dziękuję za odpowiedź. Mam nadzieję, że wkrótce uda Ci się wszystko skompletować. Ja czekam na tą głowicę ale wstrzymują jej dostawę inne elementy będące na "BACKORDER". pozdrawiam, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Był tylko króciutki lot na innym reglu, niema filmiku ale musze powiedzieć, ze jest dużo stabilniejszy niz na zwyklej glowicy. Tylko maksymalne kąty na 5, jesli mocny silnik 6 stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrzus Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Rozumiem, że tą próbę przeprowadzałeś baz żadnego wspomagania elektroniką do lotów FBL? pozdrawiam, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Tak. Jest stabilniejszy niz normalnie. Bez zadnych stabilizatorow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam! Dziś był oblot tego stworzonka, nawet w wersji FPV:D Bardzo stabilna maszynka. Nie mam żadnej elektroniki stabilizującej. Nie je też dużo więcej prądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.