Skocz do zawartości

T-rex 450 z chińską głowicą 4-ro łopatową:)

tomnow95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie dziś przyszła przesyłka z HC:

Dołączona grafika

Od razu ochoczo wziąłem się do pracy:D

Dołączona grafikaDołączona grafika

Oto końcowy efekt:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Jutro oblot. Dodam filmik z oblotu:)

Pozdrawiam Tomek

Opublikowano

Najlepsze jest to, ze nie potzreba zadnego stabilizatora flybarless a pobor pradu nwzrosnie niewiele. Poprostu lata sie na kontach 5-7stopni zamiast 11-12:)

Opublikowano

Znalazłem pakiet (3s 1800mah do ustawienia wystarcza) i zabieralem sie za oblot lecz niestety spalił mi się regielek :'( :wall:

Oblot znowu przełożony:(

Opublikowano

Znalazłem pakiet (3s 1800mah do ustawienia wystarcza) i zabieralem sie za oblot lecz niestety spalił mi się regielek :'( :wall:

Oblot znowu przełożony:(

No to chyba z tym poborem prądu się minąłeś z założeniami :cry:

Opublikowano

Nie. Miałem wpięty amperomież pomiędzy regiel i pakiet i w momencie spalenia bylo na nim jakies 14-16a. Jeszcze sie nie oderwalem. Ale regiel juz przeszedl swoje. Mial za soba 7 kraks takich ostrych i jedno nurkowanie. Współżył ze mną 5 lat ponad:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie. Miałem wpięty amperomież pomiędzy regiel i pakiet i w momencie spalenia bylo na nim jakies 14-16a. Jeszcze sie nie oderwalem. Ale regiel juz przeszedl swoje. Mial za soba 7 kraks takich ostrych i jedno nurkowanie. Współżył ze mną 5 lat ponad:)

Witaj,

czy udało Ci się poczynić jakieś postępy?

Bardzo jestem ciekaw jak ta głowica się sprawuje.

pozdrowienia,

Tomek

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź.

Mam nadzieję, że wkrótce uda Ci się wszystko skompletować.

Ja czekam na tą głowicę ale wstrzymują jej dostawę inne elementy będące na "BACKORDER".

pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano

Był tylko króciutki lot na innym reglu, niema filmiku ale musze powiedzieć, ze jest dużo stabilniejszy niz na zwyklej glowicy. Tylko maksymalne kąty na 5, jesli mocny silnik 6 stopni.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam!

Dziś był oblot tego stworzonka, nawet w wersji FPV:D Bardzo stabilna maszynka. Nie mam żadnej elektroniki stabilizującej. Nie je też dużo więcej prądu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.