Spanner Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam, jestem z okolic Bielska, mam 15 lat i zaczynam zabawę z modelarstwem, mam nadzieje że uda mi się choć jeden model złożyć. Mam szczęście bo jest niedaleko mnie lotnisko -http://turborc.pl/index.php?pasek=show&page=8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam kolegę. Ta miejscowość to Boston w Brytani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spanner Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Nie, Bielsko Biała, a właściwie to Pisarzowice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sainus Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spanner Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Wie ktoś kiedy dostanę dostęp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 ja wiem ;] jak przywitasz sie jak inni ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spanner Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 No to jeszcze raz: Witam wszystkich! Mam na imię Paweł i mam 15 lat, pochodzę z okolic Bielska-Białej (Pisarzowice). Od niedawna zainteresowałem się modelarstwem, interesują mnie zwłaszcza modele samolotów z napędem elektrycznym. Mam nadzieję, że uda mi się nauczyć wielu przydatnych rzeczy z tego forum:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 No to jeszcze raz regulamin ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spanner Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Dobrze teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.