Srv40 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Z opisu tej hybrydy na HC wynika, że jest to outrunner obudowany na zewnątrz w celu wyeliminowania ryzyka wkręcenia się czegoś w wirnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub_K Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Dzięki Bubu, już na pewno dam sobie radę i wiem czego szukać. pozdrawiam, Jakub modelepodwodne.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotation Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Może się podłącze pod temat Mnie akurat nie zalezy nad tym by wyeliminować kręcący się korpus. Także potrzebuje silnika bezszczotkowego do napędu korwety HMSC Snowberry w skali 1:72 ( ok. 80cm długi model ). Potrzebuje silnika wolnego lecz mocnego. Jaki to powinien być silnik ? Mam doświadczenie tylko z silnikami do helikopterów klasy 450 ( mam t-rexa 450 )a tam patrzę tylko na moc. Wiem tylko tyle, że silnik Speer 400 szczotkowy jest zbyt szybki na ten model nawet 3-4 krotnie. Silnik Speed 400 ma 16 400 obr/min dzieląc to przez 4 mamy 4100 obr/min. Czyli szukam silnika o podobnych parametrach. Problem z producent podaje tylko moc ;/ Kolejne pytanko jaki regiel do tego 2 kierunkowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.